Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Березень » 25 » Лосятинська сільська рада зробила заявку на участь в проекті...
15:37
Лосятинська сільська рада зробила заявку на участь в проекті...
   Працівники сільської ради взяли участь в Установчому семінарі «Інвестиційний менеджмент у житлово-комунальному господарстві» для груп управління Проектами місцевих органів влади пілотних малих міст та районів — учасників процесу розробки і впровадження регіональних інвестиційних програм.

Семінар відбувся у Кременці за участю голови районної ради Андрія Гуславського та голови райдержадміністрації Ігора Михальчука та голів сільських рад.

Програма спрямована поліпшення економічного та соціального стану малих міст. А також – на покращення життєвого рівня населення, ефективного використання ресурсного і науково-виробничого потенціалу.

Проект дає змогу органам місцевого самоврядування та органам виконавчої влади самостійно складати й реалізовувати плани відродження і розвитку малих міст із використанням для цього відповідної державної підтримки.

Зокрема, учасники семінару ознайомитися з основними принципами розробки та впровадження нових форм, систем і методів організації, управління та стратегічного планування на регіональному і місцевому рівнях у галузі сталого розвитку населених пунктів.

Реалізація програми з інвестиційного менеджменту у житлово-комунальному господарстві допоможе вирішити такі нагальні проблеми населених пунктів, як теплопостачання, проведення вуличного освітлення і застосування енергозберігаючих технологій, ремонт доріг та впорядкування придорожніх територій. Крім цього, сприятиме розвитку малого та середнього підприємництва, фермерських господарств, туристичної інфраструктури тощо.

«Такі проекти підтримує Уряд, — наголосив Юрій Желіховський. – І їх варто впроваджувати. Адже ця практика поширена не лише у нашій державі, а й у світі. Хочу зазначити: голова облдержадміністрації Валентин Хоптян запевнив, що згадані проекти будуть обов’язково отримують сприяння, у тому числі й по лінії державно-приватного партнерства. А обласна виконавча влада, у свою чергу також відстоюватиме інтереси місцевих громад у контексті даної програми».







Переглядів: 649 | Додав: rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Пошук

Друзі сайту

Здесь описание Здесь описание Здесь описание Здесь описание Здесь описание