Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Серпень » 14 » Андрій Гуславський привітав жителів села Лосятин...
14:35
Андрій Гуславський привітав жителів села Лосятин...


Серед ланів село моє чудове,
Тут на світанні запахи медові,
Теплом вітрів овіяні лани,
У цьому краї народились ми!

     Такими поетичними рядками розпочали святкувати День села у мальовничому куточку Почаївщини – Лосятині. День порадував місцевих мешканців та гостей гарною погодою, а головне – у селі завершили комплекс жнивних робіт. Тож, після напруженої праці, настала пора для пісні, найщиріших побажань, а також для смачного короваю...
     Лосятинський сільський голова Надія Залевська, відкриваючи урочини, наголосила, що місцева сільська громада активно бере участь у проекті щодо розширення заготівельно-збутового молочного кооперативу „Лосятинське молочне джерело”, який очолює Микола Новосад, а також у проекті розвитку ягідництва в рамках кооперації дрібних виробників, використовуючи інноваційні технології. Все це сприяє розвитку краю, поліпшенню інвестиційного клімату та зайнятості сільського населення.
Надія Яківна також зазначила, що на території сільської ради проживає 1532 мешканця, але з приємністю сповістила, що за цей рік у сільську родину додалось аж чотирнадцять (!) новонароджених маленьких жителів села. Тому співпраця з Благодійним фондом „Галичина-Волинь”, компанією „Данон” та іншими лише сприяє створенню нових робочих місць, підвищенню доходів селянських родин, розвитку сіл Лосятин і Борщівка.
Голова районної ради Андрій Гуславський щиро подякував мешканцям села за їх працю, внесок у розвиток та досягнення сільської громади, а найкращим вручив грамоти. Але найбільшою несподіванкою стало  вручення Лосятинській сільській раді винагороди на суму 25 тисяч гривень для подальшого впровадження у життя запланованих проектів, ініціатив, задля поліпшення добробуту селян.
     Майже в усіх урочинах у цьому селі бере активну участь директор ТзОВ „Кременецьке молоко” Марія Задворна, й цього разу вона прибула із подарунком та найкращими побажаннями.
     Мешканців села зі святом також привітали, презентувавши подарунки, представники політичних партій, директор місцевої школи Дмитро Жук та інші учасники урочин.
     Линули музичні вітання, палкі оплески, адже у сценарії згадали й ветеранів, молоді та багатодітні сім’ї, а місцеві аматори виконали низку пісень. Особливої уваги заслуговує участь Лосятинського хору під орудою Федора Зінкевича, юної співачки Вікторії Людкевич, солісток Наталії Царук, Альони Климчук, Віри Загорської, Ірини Невігловської та інших.
     Свято завершилося, а побажання здоров’я, затишку в рідному домі, достатку хай завжди панують у ваших оселях!!!

За матеріалом газети "Діалог"


Переглядів: 1936 | Додав: rada | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Пошук

Друзі сайту

Здесь описание Здесь описание Здесь описание Здесь описание Здесь описание