Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Травень » 31 » 6 червня відбудеться офіційне відкриття проекту «Розвиток полуничних кооперативів» в с. Лосятин.
08:25
6 червня відбудеться офіційне відкриття проекту «Розвиток полуничних кооперативів» в с. Лосятин.
     6 червня 2012р. о 10.00 год. в приміщені будинку культури с. Лосятин відбудеться урочисте відкриття проекту «Розвиток полуничних кооперативів», за участю керівників області та району, представників компанії «Данон» та «Екосистем Фонду Данон», Міжнародної Благодійної Фундації «Добробут Громад», сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу «Лосятинське Молочне Джерело».

        Довідка.


     Міжнародна благодійна організація « Добробут громад» — неурядова неприбуткова благодійна організація, що працює з сільськими громадами для покращення добробуту родин з піклуванням про довкілля.
     Головним напрямом роботи є насамперед допомога сільським громадам, об’єднанням особистих селянських господарств та дрібних фермерів, підвищення рівня життя сільських мешканців та досягнення самозабезпечення сільських громад з піклуванням про навколишнє середовище. Перспективними для  Кременеччини є спільні проекти щодо створення мережі заготівельно-збутових молочарських  кооперативів,  об’єднання особистих селянських господарств з вирощування та реалізації органічної овочевої продукції, створення кооперативно-навчальних ферм, переробних підприємств та ринків.
     Найбільшими перевагами такої роботи є забезпечення сільського господарства обслуговуючих кооператорів сучасними технологічними засобами та обладнанням, впровадження сучасних технологій забезпечить ефективність виробництва продукції та збереження її якісних показників, встановлення прямої залежності ціна-якість, створення нових робочих місць та умов для формування ферм сімейного типу, підвищення доходів селянських родин.
     Одним із пріоритетних напрямків роботи Міжнародна благодійна організація « Добробут громад» на території району стало впровадження в на території Лосятинської сільської ради проекту розвитку ягідництва в рамках кооперації дрібних виробників (Проект «Екофрукт»)
     Мета проекту – допомога близько 1000 сільських родин у підвищенні власних прибутків шляхом об’єднання їх в СОК для виробництва та первинної переробки суниці садової на основі сучасних технологій та гуртового продажу через кооператив.
Переглядів: 623 | Додав: rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Пошук

Друзі сайту

Здесь описание Здесь описание Здесь описание Здесь описание Здесь описание